Opinie klientów

Patrycja:

Wycieczka do Pragi 16.08.2017r.super,bardzo dziękuje wspaniałemu przewodnikowi – Pan Mariusz najlepszy!!!!!!
12:22 - 19 sierpnia, 2017

Joanna:
Wycieczka do Pragi 14.08.2017 super !!! – a najlepszy i bezcenny przewodnik – Pan Mariusz – kompetentny, z poczuciem humoru, fajną narracją. Tak, jak Pan Mariusz wspominał, jeden dzień i trzy dni i tydzień to wciąż mało. Praga robi bardzo duże wrażenie. A wszystkie legendy, ciekawostki i informacje w wydaniu Pana Mariusza genialne. Dzięki za ten fajny czas!
11:13 - 16 sierpnia, 2017

Daniel:
Jednodniowa wycieczka do Pragi – 10/10 !!. Perfekcyjna organizacja wycieczki, wspaniały przewodnik z ogromną wiedzą i dawką humoru (Pan Mariusz – serdeczne pozdrowienia), super sprawujący się zestaw słuchawkowy dla każdego z uczestników wycieczki, brak pośpiechu podczas zwiedzania. Zdecydowanie polecam!!
09:47 - 10 sierpnia, 2017

ania:
polecam wszystkim. Wycieczka do Pragi wspaniała, wiedza i dowcip Pana Mariusza (przewodnika) dodatkową atrakcją. Cudownie, wspaniale, niesamowicie a wrażenia niezapomniane. Dziękujemy!
09:43 - 8 sierpnia, 2017

Anna:
Wycieczka doZłotej Pragi Super. PRAGA piękna ale wycieczka jeszcze fajniejsza dzięki niesamowitemu przewodnikowi Pan Bąk poprostu rewelacyjny… Dziękujemy i Polecamy
07:14 - 6 sierpnia, 2017

Marek Młodawski:
Wczoraj tj 20.07.2018 wybraliśmy się na wycieczkę do Arado i Skalnego miasta w Czechach. Wycieczka wspaniała Pani przewodnik świetnie przygotowana. Zaraz po zebraniu wszystkich osób zaczęła przybliżać historię rejonu w którym się znajdowaliśmy i który będziemy zwiedzać. Pierwsza część wycieczki to zwiedzanie Arado. Pasjonaci świetnie przygotowani oprowadzali nas po tym miejscu około 40 min-warto. Następnie SKALNE MIASTO. Piękne i ciekawe. Pozdrowienia i podziękowania dla biura podróży oraz przemiłej i gotowej na wszystko pani przewodnik 
10:31 - 21 lipca, 2017

Martyna Fijałkowska:
Pisze po kilku miesiącach od wycieczki, jest to opinia wyważona bo czas teoretycznie zaciera szczegóły.
– Wyjazd do Pragi – według mnie genialny:
1- program zrealizowany i nie przeładowany
2- zwiedzanie ze słuchawkami, bajka (nie leciałam za przewodnikiem a słyszałam wszystko, pełna swoboda)
3- autobus ok (choć klimatyzacja mogła by być lepsza)
4 – przewodnik – tu wiele by powiedzieć, Pan Bąk (z Bąkiem na kiju) – najlepszy przewodnik z jakim kiedykolwiek byłam na wycieczce. Wyważony, dowcipny, elokwentny z gruntowną wiedzą do tego bardzo miły z ciepłym głosem.
5- cena – tanio, choć za to co dostałam jest to punkt bez znaczenia. Nawet jeśli było by 3 razy drożej, przy każdym pobycie w Karpaczu pojadę z Wami gdzieś na wycieczkę.
6 – obiecajcie że się nie zepsujecie i nie zmieniajcie nic 
Pozdrawiam Martyna Fijałkowska z rodziną. Grodzisk Mazowiecki
18:05 - 1 grudnia, 2016

Renata:
Wycieczka do Pragi genialna. Byłam tam już 4 razy, teraz zobaczyłam ją na nowo. Świetny sposób zwiedzania, słuchawki i pszczółka na kiju  ponadto boski przewodnik, którego pozdrawiam składając ukłony za wiedzę i nietuzinkowe poczucie humoru.
Renata z rodziną Gdańsk
18:37 - 20 sierpnia, 2016

Iza:
Wycieczka Skalne Miasto i Arado super. Wielka w tym zasługa świetnej pani przewodnik!
19:05 - 2 sierpnia, 2016

Łódzkie:
Biuro godne polecenia. Byliśmy na wycieczce w Złotej Pradze i Skalnym Mieście + Arado. Szczególnie ta druga wycieczka rewelacja. Pozdrawiamy Panią przewodnik Małgorzatę
22:26 - 27 lipca, 2016

Magda olsztyn:
Biuro warte polecenia ,wycieczka na sniezke pomimo deszczu i przejazdu jedna gondola (druga gondola nieczynna warunki atmosferyczne)udana. Podziękowania dla przewodnika , który potrafi motywować itroszczyć się o swoich piechurów!polecam każdemu!
19:42 - 6 lipca, 2016

Ekipa z nad morza:
Dziękujemy za dobrze zorganizowaną wycieczkę do Pragi i na Śnieżkę. Wszystko było super.
Pozdrowienia dla właścicieli biura turystycznego, a przede wszystkim dla przewodnika Mariusza.
Do zobaczenia za rok.
12:47 - 24 lipca, 2015

Anna z Gdańska:
Wycieczka do Pragi bardzo udana.
Miła Pani przewodnik pokazała najważniejsze punkty miasta, przez całą drogę udzielała ciekawych informacji.
Z pewnością gdy będziemy kolejny raz w Karpaczu skorzystamy z usług biura i wybierzemy się do Drezna.
13:13 - 6 maja, 2015

gdynianie:
Dobrze zorganizowane wycieczki do Pragi i na Śnieżkę,duża zasługa w tym znakomitej przewodniczki Pani Karoliny.
W przyszłym roku na pewno też przyjedziemy. Pozdrowienia znad morza
13:56 - 6 września, 2014

mateusz i kasia z wrocławia:
Chcemy wyrazić swoje duuuuże zadowolenie z wycieczki do Pragi. Wszystko było super i na wysokim poziomie. Pozdrawiamy i do zobaczenia.
12:45 - 20 sierpnia, 2014

mika:
Duże całuski dla biura Zielona Dolina moi rodzice są zachwyceni ze zdobycia Śnieżki. Mimo starszego wieku i złej kondycji wjazd gondolą był dobrym wyborem. Polecamy innym. Pozdrowienia dla przewodnika Mariusza 
11:27 - 8 sierpnia, 2014

ekipa z gorzowa:
Dziękujemy wam za super wycieczkę do Saksonii. Dużo ciekawych informacji piękne widoki i dobry humor. Za rok też pojedziemy.
17:54 - 6 sierpnia, 2014

Tinka:
Praga Nocą i SKalne miasto +labolatorium III Rzeszy-fantastyczna przygoda. …”cudze chwalicie a swego nie znacie”””
Dziękujemy. Polecamy na 100%
20:58 - 4 sierpnia, 2014

ewa. kasia i artur:
Pozdrawiamy właścicieli biura i dziękujemy za polecenie wycieczki Złota Praga i Śnieżka Gondolą. Organizacja super. Wisienką na torcie był klimatyzowany autokar. Przy tych upałach to ważne. Pozdrawiamy
12:04 - 2 sierpnia, 2014

Borowieccy z Kalisza:
Wróciliśmy z wycieczki na śnieżkę. Polecamy wszystkim. Organizacja na wysokim poziomie i przewodnik z dużą dawka empatii. Pozdrawiamy i polecamy.
17:42 - 1 sierpnia, 2014

Basia z Wrocławia:
Byliśmy na wycieczce w Pradze. Przewodnik z ogromną wiedza i dużym poczuciem humoru.
W przyszłym roku wybierzemy się do Drezna. Pozdrawiamy miłą i kompetentna obsługę Biura 
06:11 - 23 sierpnia, 2013

Dorota:
Wspaniała wycieczka, trasa bardzo fajna, a nasz przewodnik w ciekawy sposób opowiadał o zabytkach Doliny Pałaców i Ogrodów
07:56 - 13 czerwca, 2013

Szkoła Podstawowa:
Jesteśmy bardzo zadowoleni z wycieczki po Karpaczu i Karkonoszach zorganizowanej dla naszej szkoły.
Dzieci były pod opieką wspaniałych przewodników, którzy w rzetelny sposób przekazali informacje na temat historii oraz roślinności Karkonoszy i okolic.
Jesteśmy pewni, że jeszcze nie raz skorzystamy z usług Zielonej Doliny.
11:54 - 9 kwietnia, 2013

 

Dodaj opinię o naszym biurze

(*) - Wypełnij wymagane pola


 
design by : LEMONPIXEL.pl